via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • Afinals de 2005, el diccionari Oxford va designar podcast com a paraula de l’any en llengua anglesa. Tal va ser l’impacte social d’aquell nou sistema que permetia els usuaris descarregar automàticament d’internet al seu ordinador fitxers d’àudio per escoltar-los quan més els convingués. La paraula havia estat creada un any abans pel periodista britànic Ben Hammersley com a contracció dels termes iPod i broadcasting (emissió), però va ser Apple qui el va popularitzar quan va incloure el juny del 2005 la funció de subscripció a podcasts en l’aplicació iTunes, i va impulsar el consum d’àudio sota demanda amb el seu reproductor portàtil de música iPod.

  • La CCMA centrarà els seus esforços de finançament privat en el desenvolupament de noves vies d’ingressos, principalment a través d’acords amb plataformes de streaming com ara Netflix, Rakuten, Movistar+ i Amazon, segons va explicar la presidenta de la corporació, Núria Llorach. El descens dels ingressos per publicitat van centrar bona part de la comissió de control que va tenir lloc divendres, en la qual gairebé tots els partits polítics presents van qüestionar la responsable de l’ens sobre el perquè d’aquest descens quan les audiències de la televisió pública estan en ascens.

  • Un monstre gegant que es cruspeix el concursant si li arrenca la dent que no toca, una piràmide plena d’oli que cal escalar fins al capdamunt, unes enormes rentadores que s’han d’omplir després de creuar un camí inundat d’escuma, paraigües que quan s’obren et deixen xop, i tot tipus de substàncies destinades a deixar els participants fets un cromo, des de pintura fins a farina, nata o pasta de dents.