via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • “La investigació dona vida”. Aquest és l’eslògan que presideix la 27a edició de La Marató de TV3, i el missatge es reflectirà en el contingut del programa de diumenge, que presentaran Gemma Nierga i Ramon Gener i que estarà destinat a recaptar diners per a la lluita contra el càncer. “Volem posar el focus en la investigació que s’està fent ara a casa nostra, explicar on aniran els diners que es recaptin”, explicava aquest dijous, durant la presentació del programa, el seu director, Xavi Abad.

  • En el seu nou informe sobre la professió periodística, l’Asociación de Prensa de Madrid (APM) ha alertat que, tot i que les xifres han millorat respecte a l’any passat, les dades d’atur dins del sector són un 50% superiors a les de fa una dècada. L’informe, que enguany arriba a la seva quinzena edició, assenyala que la xifra de persones sense feina dins del sector se situa en 6.

  • Roberto Leal segueix sumant projectes a TVE. El presentador d''OT' va anunciar ahir durant l'emissió de la semifinal del 'talent show' que la cadena pública i Gestmusic, la productora del concurs, estan preparant un nou programa que es dirà 'La mejor canción jamás cantada' i que serà una de les grans apostes de la televisió pública per al 2019. Segons indica 'Vertele', aquest espai acollirà cantants coneguts i 'extriunfitos' que buscaran la millor cançó de cada dècada a partir dels anys 50.