AVÍS IMPORTANT!!

  • Us informem que la Universitat de Barcelona té previst obrir les convocatòries de mobilitat internacional d'estudiants (Erasmus i convenis específics) a partir del mes de gener, un cop la Comissió Europea hagi aprovat formalment el nou "Programa Erasmus +" (2014-2020).

Ara.cat - Mèdia

  • El text legal que regula el sector de la premsa a l’Espanya del 2019 és el mateix que hi havia fa 50 anys. Es tracta de la llei 14/1966, anomenada oficialment de premsa i impremta però que popularment es coneix com a llei Fraga, en referència al seu principal impulsor, l’aleshores ministre d’Informació i Turisme, Manuel Fraga. Aquella norma, signada per Francisco Franco, mai no ha estat derogada, i encara avui fixa, almenys en teoria, el marc legal en què actua la premsa escrita.

  • Fa cinc anys Jordi Évole dividia l'audiència amb l'emissió d''Operación Palace', un fals documental que feia creure als espectadors que l'intent de cop d'estat del 23-F havia sigut un muntatge dirigit per José Luis Garci per encàrrec de les forces polítiques del país. Per celebrar l'efemèride, La Sexta recuperarà el fals documental dissabte (17.30 hores), i diumenge 'Salvados' estrenarà un especial que analitzarà l'impacte que va tenir.

  • La plataforma per 'streaming' DAZN prepara l'arribada a Espanya i continua establint aliances amb cadenes en obert. Després d'anunciar un acord amb TV3 que permetrà a la televisió pública emetre dos Grans Premis del Mundial de motociclisme, la plataforma –coneguda com el Netflix dels esports– ha anunciat un pacte idèntic amb Mediaset. Com en el cas de TV3, el grup de comunicació oferirà la prova de l'Argentina (31 de març) i l'última cursa de la temporada, que es disputarà al País Valencià el 17 de novembre.