AVÍS IMPORTANT!!

  • Us informem que la Universitat de Barcelona té previst obrir les convocatòries de mobilitat internacional d'estudiants (Erasmus i convenis específics) a partir del mes de gener, un cop la Comissió Europea hagi aprovat formalment el nou "Programa Erasmus +" (2014-2020).

Ara.cat - Mèdia

  • Les principals empreses que gestionen apostes esportives a través d’internet han acceptat renunciar voluntàriament a promocionar-se durant les retransmissions esportives. Companyies com Bet365, William Hill o Ladbrokes, que representen el gruix del sector, responen així a la denúncia que feien mitjans de comunicació i el Partit Laborista de l’epidèmia de ludopatia que viu el país, amb especial incidència entre la població menor d’edat.

  • La integració de Netflix a Movistar+ ja és una realitat. A partir de demà, 11 de desembre, els usuaris de la plataforma de Telefónica ja podran accedir als continguts del servei de 'streaming' nord-americà, encara que això suposarà un lleuger increment en el preu dels paquets de Movistar+ que hauran de contractar. Malgrat l'increment de cost, sortirà una mica més econòmic que contractar els dos serveis per separat i s'ofereixen altres al·licients, com una línia mòbil addicional o accés a més consum de dades en el telèfon mòbil.

  • Els caps de setmana de televisió i manta parlen un únic idioma: l’alemany. Des de fa almenys tres anys les programacions de les televisions espanyoles -però també TV3- han consagrat la seva franja de sobretaula als telefilms provinents d’Alemanya, unes pel·lícules que s’han acabat convertint en un gènere en elles mateixes, ja que repeteixen temàtiques, patrons i escenaris.