L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • “La investigació dona vida”. Aquest és l’eslògan que presideix la 27a edició de La Marató de TV3, i el missatge es reflectirà en el contingut del programa de diumenge, que presentaran Gemma Nierga i Ramon Gener i que estarà destinat a recaptar diners per a la lluita contra el càncer. “Volem posar el focus en la investigació que s’està fent ara a casa nostra, explicar on aniran els diners que es recaptin”, explicava aquest dijous, durant la presentació del programa, el seu director, Xavi Abad.

  • En el seu nou informe sobre la professió periodística, l’Asociación de Prensa de Madrid (APM) ha alertat que, tot i que les xifres han millorat respecte a l’any passat, les dades d’atur dins del sector són un 50% superiors a les de fa una dècada. L’informe, que enguany arriba a la seva quinzena edició, assenyala que la xifra de persones sense feina dins del sector se situa en 6.

  • Roberto Leal segueix sumant projectes a TVE. El presentador d''OT' va anunciar ahir durant l'emissió de la semifinal del 'talent show' que la cadena pública i Gestmusic, la productora del concurs, estan preparant un nou programa que es dirà 'La mejor canción jamás cantada' i que serà una de les grans apostes de la televisió pública per al 2019. Segons indica 'Vertele', aquest espai acollirà cantants coneguts i 'extriunfitos' que buscaran la millor cançó de cada dècada a partir dels anys 50.