Ara.cat - Mèdia

  • Hi ha un moment, a mitja pel·lícula, d’aquells que resulten subtilment reveladors. Tom Hanks (o sigui, Ben Bradlee, director del Washington Post ) i Meryl Streep (és a dir, Katherine Graham, la propietària del diari) són a casa del primer, tot mirant una fotografia que hi ha a la tauleta. S’hi veu el periodista i la seva dona amb el president John F.

  • Després d’unes setmanes d’incertesa, 'FAQS: Preguntes freqüents' torna avui, a les 21.55, a TV3. Ho farà amb una nova presentadora, Laura Rosel, però intentant mantenir el to desenfadat en l’anàlisi de l’actualitat que li donava Ricard Ustrell i que tan bons resultats va aportar al programa. “Això ho mantindrem igual. Soc jo qui s’hi ha d’adaptar”, reconeix Rosel en declaracions a l’ARA.

  • Facebook ha començat l’any fent dissabte. Mark Zuckerberg, creador de la xarxa social, va declarar el 5 de gener que el seu objectiu personal per al 2018 -en anys anteriors s’havia proposat córrer 587 quilòmetres, incorporar la intel·ligència artificial a casa seva, aprendre mandarí i visitar tots els estats dels EUA- era “arreglar Facebook”, reconeixent que no funcionava malgrat unes xifres estratosfèriques d’usuaris, facturació i beneficis.