Notícies

Ara.cat - Mèdia

  • Una princesa amb tendència a beure més del compte, el seu dimoni personal i un elf és la tríada protagonista de '(Des)encanto', el primer projecte de Matt Groening, creador d''Els Simpson', per a Netflix. La nova sèrie d’animació per a adults, que s’estrena divendres a la plataforma amb una primera entrega de 10 capítols, s’ambienta en un món medieval imaginari anomenat Dreamland.

  • El grup Mediaset no podrà tornar a emetre 'Mi gitana', el 'biopic' no autoritzat sobre Isabel Pantoja, i a més l’haurà de retirar de la seva web i no podrà comercialitzar-lo en DVD. Ho ha decidit el jutjat de primera instància d’Alcobendas arran d’una demanda que hi va presentar la cantant l’any 2012, després de la primera emissió d’aquesta minisèrie de tres capítols que narra aspectes de la seva vida privada.

  • Després de quedar-se amb els drets d'emissió de la Lliga per a Àsia, Facebook ha signat un acord amb la UEFA per oferir els partits de la Lliga de Campions i la Supercopa a Llatinoamèrica fins al 2021. En total, la companyia tecnològica podrà emetre 32 partits cada temporada, incloses les finals de les dues competicions. Ni la UEFA ni Facebook han donat detalls sobre l'import econòmic de l'adquisició dels drets.