Ara.cat - Mèdia

  • Dimecres vaig comprovar que els objectes connectats ja no són només cosa de quatre torrats com un servidor. Abans d’enlairar-nos des l’aeroport londinenc de Gatwick, per la megafonia de l’avió de Vueling que em tornava a Barcelona després de la presentació del nou smartphone de Huawei, l’hostessa ens va convidar com és habitual a desconnectar els dispositius electrònics.

  • TVE i Gol, el canal esportiu de Mediapro, han arribat a un acord per compartir l'emissió en obert del partit més destacat de cada jornada de la Copa del Rei d'aquesta temporada. L'anunci es produeix el mateix dia en què s'ha celebrat el sorteig pels emparellaments corresponents als setzens de final de la competició esportiva.  Les emissions en obert s'iniciaran amb el partit d'anada que enfrontarà el Barça, vigent campió, contra la Cultural Lleonesa, que tindrà lloc el pròxim 31 d'octubre.

  • La plataforma de 'streaming' Netflix segueix ampliant el seu catàleg de produccions pròpies espanyoles amb 'A pesar de todo', una sèrie que ha començat a rodar aquesta setmana. La comèdia estarà protagonitzada per Blanca Suárez, Amaia Salamanca, Macarena García i Blanca Cuesta i comptarà amb la col·laboració de Marisa Paredes.  Les actrius interpreten quatre germanes –Sara, Lucía, Sofía i Claudia– molt diferents entre elles.