Ara.cat - Mèdia

  • El periodista saudita assassinat Jamal Khashoggi, juntament amb tres reporters més i un mitjà de comunicació, ha sigut designat com a persona de l'any 2018 per la revista 'Time'. Aquest títol honorífic, que s'atorga anualment des del 1927, "reconeix la persona o grup de persones que més han influït en les notícies i el món –per bé o per mal– durant l'any passat".

  • TVE ha donat avui el tret de sortida al procés per escollir el representant d'Espanya a Eurovisió 2019. Com ja s'havia anunciat, 'OT' tornarà a ser el planter del qual sortirà el cantant o cantants que viatgin a Israel per defensar la proposta espanyola. Aquest matí els responsables de l'acadèmia –Noemí Galera i Manu Guix– han repartit entre els concursants que encara formen part del programa –Natalia, Alba Reche, Famous, Sabela, Julia i Miki– els temes que han passat el primer filtre de la valoració del jurat professional.

  • Les llaunes de Fabada Litoral van indefectiblement lligades als anuncis protagonitzats per aquella àvia d'un poble perdut d'Astúries que feia creure a tothom que havia preparat una 'fabada' casolana seguint l'estil més tradicional però que, en realitat, l'havia comprat al supermercat. Aquella dona, però, no era asturiana, sinó de Sant Martí de Centelles.