Ara.cat - Mèdia

  • El cap de setmana del Black Friday, al mes de novembre, representa des de fa uns anys el pic anual de vendes per a totes les marques d’electrònica de consum. Però els fabricants de televisors aprofiten un parell d’ocasions més per temptar els compradors, i les dues tenen a veure amb el futbol: l’Eurocopa i el Mundial. L’ARA recollia fa uns dies una enquesta sobre la relativa influència dels esdeveniments futbolístics en les vendes de TV, però un fabricant tan important com Samsung, que ven la meitat dels aparells de gran format al mercat espanyol, confirma que aquest any les seves vendes s’han disparat des de mitjans del mes passat fins ara.

  • Degana de les revistes de cinema a Europa –va ser fundada el 1946–, 'Fotogramas' deixarà a finals de mes la Barcelona que la va veure néixer, i créixer. Així ho ha decidit el grup editor Hearst, que prescindirà dels nou treballadors que tenia la publicació (a qui va oferir traslladar-se a Madrid, on el grup té la seu central). La intenció de l'empresa és elaborar aquest títol mensual amb personal que ja treballa en altres revistes del grup, entre un catàleg que inclou noms com 'Teleprograma', '¡Qué me dices!' i 'Esquire'.

  • El programa de TV3 'Polònia' va tancar aquest dijous la tretzena temporada amb un homenatge als presos polítics. En l'últim gag del dia, ja després dels crèdits i quan la resta de personatges s'havien acomiadat fins al setembre, van reaparèixer els dobles d'Oriol Junqueras, Carme Forcadell, Raül Romeva, Joaquim Forn, Josep Rull, Jordi Turull, Dolors Bassa, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart.