Ara.cat - Mèdia

  • “Sis temporades i una pel·lícula” ( Six seasons and a movie ), suplicaven els seguidors de Community quan a finals del 2011 -en plena tercera temporada- la NBC va anunciar que deixava la sèrie en uns llimb momentanis. El mantra, extret d’un dels capítols de la comèdia, era l’expressió de la resistència dels fans a una cancel·lació que durant anys va planar sobre la sèrie i que, gràcies a la tossuderia dels seguidors, no es va materialitzar fins que no es va emetre la sisena temporada, després d’un rescat in extremis gràcies a Yahoo! Screen.

  • 'Gigantes' arriba a la seva segona i última temporada, una nova entrega en què les regles han canviat i les dones tindran un paper més rellevant, tant en el bàndol de la justícia com en el de la violència. El director bilbaí Enrique Urbizo ha ressaltat que les protagonistes prendran el control i, fins i tot, uniran les seves forces per establir aliances.

  • L'actor Àlex Monner es perfila com el protagonista del nou projecte que Mariano Barroso prepara per a Movistar+, segons ha pogut saber l'ARA. El director ja va fer una primera sèrie per a la plataforma, 'El día de mañana', que va ser rebuda molt positivament per la crítica i, segons va anunciar la companyia l'agost passat, actualment treballa en 'La línia invisible', una ficció que explicarà el orígens d'ETA durant els anys 60.