Ara.cat - Mèdia

  • ¿Qui no voldria viure a Sant Esteve de les Roures? Aquesta població catalana ha aconseguit dotar-se en pocs dies d’una varietat d’equipaments i serveis que serien l’enveja de la majoria de municipis del país: aeroport, hospital, dues universitats, centre de recerca nuclear i agència espacial pròpia són algunes de les instal·lacions de què gaudeixen els rourencs i rourenques, segons el gentilici que apareix a la pàgina de Sant Esteve a la Viquipèdia.

  • El canal d'alta definició de TV3 canviarà de freqüència aquesta pròxima nit de dijous a divendres. TV3 HD, que actualment emet a través del múltiplex que gestiona el Grupo Godó, s'incorporarà al de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), al costat de la resta de canals de la televisió pública catalana. De manera provisional, fins al 31 de maig la freqüència antiga seguirà funcionant, per donar temps als espectadors perquè resintonitzin el canal.

  • El programa de TV3 'Joc de cartes' va aconseguir dimecres el millor resultat de la seva història i va superar per primera vegada el mig milió d’espectadors: el van veure 507.000 persones i va arribar a una quota de pantalla del 21,7%. Això el va convertir en la segona emissió més vista del dia, només al darrere del 'Telenotícies vespre', i al davant de l''APM?', que també va aconseguir uns registres molt notables (498.