via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • “Un cíborg és un humà que porta tecnologia dins del cos i això li permet augmentar les seves capacitats”, explica Rafel Duran, director del Sense ficció que emet aquest dimarts TV3. Cíborgs entre nosaltres, coproduït per la televisió pública i Mediapro, planteja els dubtes filosòfics i ètics de l’experimentació amb el cos més enllà dels límits biològics a través de quatre testimonis.

  • La periodista Susana Torres ha sigut acomiadada de TVE després d'haver rebut amenaces per part de diversos membres de la direcció de Serveis Informatius, segons ha denunciat el Consell d'Informatius de TVE. En el comunicat, el Consell assegura que l'acomiadament respon a una estratègia de "purga" per part de la direcció de Serveis Informatius a través de la qual "s'arracona a tot aquell professional que es nega a col·laborar en males pràctiques o manipulacions informatives".

  • El final de 'La Riera' va reunir ahir diumenge 529.000 espectadors davant de la televisió. Després de 8 temporades, el drama protagonitzat per la família Guitart arribava a la fi amb tres incògnites pendent de resposta: conèixer l'assassí del Claudi, assistir a la resolució de la història d'amor entre el Sergi i la Maribel i saber si la Mercè podria deslliurar-se de l'Emili.