via Infoperiodistas

La inversión publicitaria crecerá en 2014
La inversión publicitaria crecerá en 2014

La facturación publicitaria aumentará el año próximo en España y abandonará la tendencia de caída que ha mantenido desde 2008, según el último informe de inversión ‘i2p’, hecho público por Arce Media y Media Hotline.

Según el índice, la inversión publicitaria ha seguido cayendo en este trimestre un 7,2 %, pero desde principios de años la caída se está desacelerando. En el último trimestre de 2012 la caída en inversión fue de un 23,1% y en los sucesivos trimestres de 2013 ha ido reduciéndose la caída.....

(Veure notícia completa)

Ara.cat - Mèdia

  • El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) aprovarà demà una remodelació rellevant de l’organigrama, segons ha pogut saber l’ARA. Al costat dels directors de TV3 i Catalunya Ràdio –Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament– hi haurà un director d’Esports de la CCMA que tindrà el mateix rang que els màxims responsables dels mitjans.

  • L'actor Hugh Grant tornarà a la televisió, mitjà en el qual no treballa des dels anys 90, amb la minisèrie 'A very English scandal', una ficció de la BBC que explicarà el cas real de Jeremy Thorpe, líder del Partit Liberal britànic que el 1979 va ser acusat, i posteriorment absolt, d'haver conspirat per assassinar Norman Scott, el seu examant. La sèrie, basada en la novel·la homònima de John Preston, tindrà tres episodis de 60 minuts i estarà dirigida per Stephen Frears, director de pel·lícules com 'La reina' i 'Les amistats perilloses', entre d'altres.

  • El Comidista, una web de gastronomia en funcionament des del 2009, començarà una nova etapa a televisió. Segons ha informat avui La Sexta, estan preparant una adaptació per a la petita pantalla de la web que durà per títol 'El comidista TV' i que serà presentat per Mikel López Iturriaga, impulsor de la web. L'espai serà un programa gastronòmic que vol mantenir els elements que han fet triomfar la proposta en línia, com l'humor, les referències a la cultura pop i l'actualitat i un llenguatge accessible a tots els públics.