L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • “Un cíborg és un humà que porta tecnologia dins del cos i això li permet augmentar les seves capacitats”, explica Rafel Duran, director del Sense ficció que emet aquest dimarts TV3. Cíborgs entre nosaltres, coproduït per la televisió pública i Mediapro, planteja els dubtes filosòfics i ètics de l’experimentació amb el cos més enllà dels límits biològics a través de quatre testimonis.

  • La periodista Susana Torres ha sigut acomiadada de TVE després d'haver rebut amenaces per part de diversos membres de la direcció de Serveis Informatius, segons ha denunciat el Consell d'Informatius de TVE. En el comunicat, el Consell assegura que l'acomiadament respon a una estratègia de "purga" per part de la direcció de Serveis Informatius a través de la qual "s'arracona a tot aquell professional que es nega a col·laborar en males pràctiques o manipulacions informatives".

  • El final de 'La Riera' va reunir ahir diumenge 529.000 espectadors davant de la televisió. Després de 8 temporades, el drama protagonitzat per la família Guitart arribava a la fi amb tres incògnites pendent de resposta: conèixer l'assassí del Claudi, assistir a la resolució de la història d'amor entre el Sergi i la Maribel i saber si la Mercè podria deslliurar-se de l'Emili.