L'Escola a 'La Comarca d'Olot' per la participació de l'Ajuntament de Les Preses a l'assignatura de Metodologies de l'Activitat Publicitaria i de les Relacions Públiques.

 

IMG OLOT 

Ara.cat - Mèdia

  • El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) aprovarà demà una remodelació rellevant de l’organigrama, segons ha pogut saber l’ARA. Al costat dels directors de TV3 i Catalunya Ràdio –Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament– hi haurà un director d’Esports de la CCMA que tindrà el mateix rang que els màxims responsables dels mitjans.

  • L'actor Hugh Grant tornarà a la televisió, mitjà en el qual no treballa des dels anys 90, amb la minisèrie 'A very English scandal', una ficció de la BBC que explicarà el cas real de Jeremy Thorpe, líder del Partit Liberal britànic que el 1979 va ser acusat, i posteriorment absolt, d'haver conspirat per assassinar Norman Scott, el seu examant. La sèrie, basada en la novel·la homònima de John Preston, tindrà tres episodis de 60 minuts i estarà dirigida per Stephen Frears, director de pel·lícules com 'La reina' i 'Les amistats perilloses', entre d'altres.

  • El Comidista, una web de gastronomia en funcionament des del 2009, començarà una nova etapa a televisió. Segons ha informat avui La Sexta, estan preparant una adaptació per a la petita pantalla de la web que durà per títol 'El comidista TV' i que serà presentat per Mikel López Iturriaga, impulsor de la web. L'espai serà un programa gastronòmic que vol mantenir els elements que han fet triomfar la proposta en línia, com l'humor, les referències a la cultura pop i l'actualitat i un llenguatge accessible a tots els públics.