Professor de l'Escola consultat com a expert pels mitjans de comunicació pel cas de "el pequeño Nicolás" i el pànic escènic de Sabina (Veure les notícies en els enllaços)

Ara.cat - Mèdia

  • ¿Seria possible que dues persones s’haguessin infiltrat enmig de l’espectacle de La Fura dels Baus durant la cerimònia d’inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona? TV3 planteja aquesta hipòtesi a Amics per sempre, un telefilm commemoratiu dels 25 anys de la cita olímpica que la televisió pública té previst estrenar el 24 de juliol, la vigília de l’aniversari de l’inici dels Jocs del 1992.

  • El consell de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) aprovarà demà una remodelació rellevant de l’organigrama, segons ha pogut saber l’ARA. Al costat dels directors de TV3 i Catalunya Ràdio –Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament– hi haurà un director d’Esports de la CCMA que tindrà el mateix rang que els màxims responsables dels mitjans.

  • L'actor Hugh Grant tornarà a la televisió, mitjà en el qual no treballa des dels anys 90, amb la minisèrie 'A very English scandal', una ficció de la BBC que explicarà el cas real de Jeremy Thorpe, líder del Partit Liberal britànic que el 1979 va ser acusat, i posteriorment absolt, d'haver conspirat per assassinar Norman Scott, el seu examant. La sèrie, basada en la novel·la homònima de John Preston, tindrà tres episodis de 60 minuts i estarà dirigida per Stephen Frears, director de pel·lícules com 'La reina' i 'Les amistats perilloses', entre d'altres.