AVÍS IMPORTANT!!

  • Us informem que la Universitat de Barcelona té previst obrir les convocatòries de mobilitat internacional d'estudiants (Erasmus i convenis específics) a partir del mes de gener, un cop la Comissió Europea hagi aprovat formalment el nou "Programa Erasmus +" (2014-2020).

Ara.cat - Mèdia

  • Després de 12 anys comptant amb la competició més atractiva del futbol, TV3 deixarà de poder oferir els partits de la Champions a partir de la temporada 2018/2019. La UEFA ha exclòs la candidatura que presentaven conjuntament Antena 3 i el canal públic català, segons han confirmat a l’ARA fonts de la Corporació. Això vol dir que, amb tota probabilitat, i seguint l’esquema del trasllat dels esports premium al pagament, només queda un any per poder seguir el campionat en televisions en obert, ja que les propostes que sobreviuen són totes per emetre la Champions en tancat.

  • De Bagdad a Casablanca, passant pel Caire, fins i tot les teulades de les barriades més pobres del món àrab són un mar d’antenes parabòliques. A partir de mitjans dels anys noranta, quan es va fundar de la cadena per satèl·lit qatariana Al-Jazira, la parabòlica no ha sigut només una font d’entreteniment, sinó una gran finestra al món de la informació més enllà de l’estreta i censurada visió de les televisions governamentals.

  • El periodista Jordi González sumarà un nou programa a Telecinco. Segons ha avançat 8TV, la principal cadena de Mediaset està preparant un espai d'entreteniment per a l'estiu que estarà liderat pel presentador.  La relació de González amb la cadena es remunta a 1998, quan es va posar al capdavant del programa de debat 'Moros y Cristianos' en substitució de Xavier Sardà.